Agitunnilla oli luksusta, vain kaksi koirakkoa. Kouluttaja Riikka suunnitteli ratoja, joilla sai JUOSTA, joten siellä sitten vuoroon pingottiin.
 
Ensin hyppyjä, sitten piti valita neljästä putkenpäästä ensin yksi ja sitten toinen oikea. Juu eipä valittu. Jäin katsomaan, missä koira menee, joten Veka valitsi itse. Putkesta toiseen se saatiin siten, että olin selin väärään päähän. Siitä hyppy, keinu, putki, lisää putkia, hyppysuora ja viimeiseltä hypyltä takaaleikkaus ja kepeille. Teimme maailman kauneimman takaaleikkauksen! Ei olisi enää hienommin voinut mennä. Jostain syystä ihan turhaan valssasin kepeille, mutta ei haitannut. Uusinnassa takaaleikkaus onnistui myös, ei ihan niin sulavasti tosin. Putkia kämmäiltiin taas.
 
Sitten hyppyjä, putkia, puomia, jolla Veka karkasi alastulolta. Uusittiin puomi, karjaisin kunnolla pysähtymään, koira oli ihan maansa myynyt. Mutta muullahan se ei pysähdy. Uusinnassa en viitsinyt edes pysäyttää, koska vihaan pysäytyskontakteja... ihme juttu kun eivät oikein toimi :D
 
Viimeisellä radalla oli eniten aivotonta eteenpäin posottamista. Panostin nyt todella vauhtiin ja siihen, etten koko ajan jää odottelemaan ja katselemaan koiraa. Radan alkupää oli niin hieno! Kaikki meni aivan kertakaikkiaan nappiin. Mutta hienous loppui kun loppupäässä oli A:lta kaarre hyppysuoralle. Edellisellä radalla oli hypyltä menty kepeille, joten Veka paineli pujottelemaan. Uusittiin A, nyt kiljuin hyppyä minkä kurkusta lähti ja juoksin kuin villi sarvikuono mahdollisimman kauas kepeistä, näin Veka saatiin hypyille. Kokonaisuutena harvinaisen onnistunut tunti :)
 
Flora teki kotona vähän lähikaukojumppaa. Hyvin nousee seisomaankin, mutta pyörii ja hyörii kun on nami kädessä. Hauskoja nuo ohjeet, joissa koira ohjataan rauhallisesti namikädellä asentoon... toki ohjataan kun koira pomppii ees taas kättä raastaen. Haudoin edelleen Floran seuraamista. Koira on epävarma, koska liike on epämääräinen. Olen antanut paikan ja kontakin levitä, kunhan koira pysyy jotenkin mukana: koira ei saa palautetta, väärän toiminnan annetaan jatkua. Koiran seuratessa hyvin tehdään vain pidempää pätkää: koira ei saa palautetta, oikeaa toimintaa ei palkata (tarpeeksi). Käännöksissä yhtäkkiä joko jyrään koiran päälle tai katoan sen vierestä. Pitää vissiin varata hallivuoro itselle kävelemisen kuivaharjoitteluun ilman koiraa...