Viikolla ei ehditty treenailemaan yhtikäs mihinkään. Kotona hissuteltiin, jos sitäkään. Kaukoja tehtiin kotona. Veka tekee kaukoja kivasti, jotain hyötyä siitä jähmeästä ahteristakin siis on, mutta Veka myös nousee kauniisti hissinä ylös seisomaan. Hyvä Veka. Floran kaukot ovat aika pörräämistä, mutta se johtuu suurelta osin ohjauskädessä olevan namin ahnaasta pyydystämisestä (vaikka olisikin pelkkä kuivanappula). Jollain mystisellä tavalla Flora siirtää aina sekä taka- että etutassuja, mutta ei silti etene, pikemminkin hivuttautuu vähän taaksepäin. Voi että kun pääsisi jonkun gurun tokokoulutukseen näyttämään näitä... mutta nyt ei oikein ole mitään missään. Kotitreeninä myös tunnarikapulan nostelua Vekalle, vähän nihkeästi, mutta kyllä se sieltä tulee. Flora teki jättävien erottelua vauhtitreeninä, ja mitäs vielä. Jotain perusasentoja, kumpikin punkee eteentulossa vähän vinoon vasemmalle.
 
Tänään sentään päästiin Tallille treenimään. Heittelin esteitä siivotessa Vekalle lämmittelyksi palloa. Sitten muutama nouto, joka alkaa hahmottua, vaikka yksityiskohdat vähän vielä viiraavatkin. Avoimen tokohyppy oli hyvä. Sitten agiesteille. Radalla oli sopivaisesti sijoiteltuina putki-A-rengas-puomi-putki, joten niitä sitten, ja alastulokontakteille nakkikipot. Veka otti alastulot älyttömän hienosti! Pysyi ja jäi vähän matalana vaanimaan kuin joku bordercollie. Jes! A:n ylösmenon otti tuurilla, mutta puomilla just joo. Tuurilla sekin, ja kun panin muuripalikan kontaktialueen yläpuolelle pitkittäin, leiskautti Veka komeasti sen yli. HUOH! Mutta ne alastulot onnistuivat! Loppuun muutaman minuutin paikkamakuu, seurauttelin taas itseäni ja kävin puoli minuuttia piilossa, ei ongelmaa.
 
Flora aloitti seuraamisella. Sehän ponkaisee perusasentoon heti kun pysähdyn paikalleni seisomaan kuin puujumala pakkasessa. Tässä sitten toistelin uutta seuraamiskäskyä ja heittelin koiralle nakinpaloja. Sitten lisää nakkeja, jättävien erottelua pakittamalla. Vahvat, varmat ja nopeat maahanmenot. Ensimmäisen stopin istui, sitten löytyi seisominen ja tuli varman oloisesti. Sitten istumisia, kovin tarjosi seisomista. Loppuun vielä stoppeja, että vahvistuisivat. Sitten palattiin seuraamisen pariin, nyt lelupalkalla. Vain perusasentoja ja muutamaa askelta sinne tänne. Hienosti seurasi, tietty kun patukka möllötti kainalossa. Floralla oli selvästi taisteluvaje kun ei ole päästy kentälle riehumaan, vartin verran revittiin patukkaa aivan liekeissä. Tuli vain pieni verenpyyhkimistauko, kun huomasin yhtäkkiä vasemmasta kädestä roiskuvan verta, Floran hammas oli rouhaissut kynsinauhan rikki. Loppuun vielä muutaman minuutin paikkamakuu, tramppailin kenttää ja kävin puoli minuuttia piilossa, Flora makoili nätisti. Oli aivan älyttömän hyvä fiilis kun jutut onnistuivat ja Flora veti koko setin hyvällä draivilla :)