Keskiviikkona hissuteltiin taas kotona. Merkille hop. Merkkinä iso lasinen tuoppi. Vekalla oli taas leikitään kuollutta kun nähdään naksutin -päivä. Käskin sitten pyöriä, ja kyllähän hän käskystä kieppuu ympäri sekä myötä- että vastapäivään, mutta kun pitäis itte jotain yrittää niin aijaivoivoi. Ei voinut taas naksuttaa. Pyöräytin sitten aina kierroksen ja ohjasin namilla vauhdissa merkin taa. Harmi vaan tässä koira ei edes huomaa merkkiä, joten tämä meni vähän reisille. Flora ponkaisi merkille heti ja teputti kovasti, kunnes löytyi juuri oikea paikka ja tuli naksu, saatiin nopsasti paljon hyviä toistoja.
 
Sitten taas kaukojumppaa. Haasteita oli taas ohjauksessa kun Veka pysähtyy koko ajan pohtimaan ja tekee hidastettuna ehkä jotain, Flora taas pomppii mitään miettimättä pikavauhtia joka suuntaan :D Ensin maa-seiso-maa, ihan ok. Sitten maa-istu-maa, ok. Seiso-istu-seiso, vaikea on molemmille. Vaikea ohjata myös, mutta uskoisin, että se sieltä vielä saadaan esiin.
 
Tunnaria vielä pitoharjoituksina. Vekan kanssa tosi raskasta kun pitää koko ajan tsempata ja tsempata että kyllä sä pystyt siihen. Mutta kyllä se pystyi pitämään, jopa nostamaan lattialta ja tuomaan. Florahan nyt vaan tekee.