Torstai-iltana hengailtiin Tallilla. Vekan osalta ohjelmassa oli agikuvien ottaminen minulta pk-seuran lehteen pyydettyyn agijuttuun. Omalla kamerallani ei vauhtikuvia oikein saa (esimerkki kuvanlaadusta alla), mutta onneksi PP oli paikalla hyvine kameroineen ja kuvasi Vekaa, suurkiitos! Vekallahan oli lystiä kun sai juoksennella yksittäisiä esteitä ja pallo lensi aina jostain. Loppukaneetiksi epämääräisen pituinen piilopaikkamakuu, Veka nousi aivan viime hetkillä istumaan, mutta ei lähtenyt mihinkään. Takapalkkana oli ruokakippo.
 
Floran kanssa piti käydä läpi kaikki tokon alokkaan liikkeet. Piti. Liikkeestä maahanmeno oli ok. Sitten jumituttiin loppuajaksi liikkeestä seisomiseen, jota ei taas mistään kivenkolosta saatu kaivettua esiin, Flora löi sitkeästi takamuksen maahan tuli palkkaa tai ei. Tätä hierottaessa loppui aika kesken, otettiin nopeasti luoksepäästävyys ja paikkamakuu, ruokakippo takapalkkana. Hyvin Flora pysyi paikallaan muiden hipsiessä rivistä. Oli vain valitettavan huonossa vireessä kuten Tallilla aina.
 
Kotona on naksuteltu juttuja. Floralle takatassuilla astumista ison kirjan päälle, 2 on/2 off -kontaktien pohjustamiseksi, pahvilaatikkoon menoa ja merkille menoa. Flora on kiitollinen naksutettava, joka yrittää kovasti ja hiffaa nopeasti. Myös tokon avoimen kaukokäskyjä aloiteltiin, ja niidenkin idea avautui Floralle heti. Veka on tehnyt kaukokäskyjä koko liikkeenä, oikein hyvinkin. Pahvilaatikon ja merkinkin Veka hoksasi, vaikka ei naksuttelusta sytykään niin kuin ahneempi, kiihkeämpi ja vilkkaampi Flora.