Lauantaiaamusta huristeltiin jälkitreeneihin Hämeenkyröön. Tottiskentän kautta tietysti. Flora repi hihnaa seuraamisen aloituspaikalle asti. Seuraaminen ei meinannut lähteä käyntiin, koska maa oli litisevän märkä ja siis jos tassut uppoavat märkään maahan niin eihän siinä nyt voi seurata... mutta tehtiin koko kaavio, nyt parit hetsaamiset pitkällä suoralla, sitten loppuun asti ja taisteluleikki. Hyvinpä se meni, pysyi niin paikka kuin kontaktikin! Lelu kainalossa... Siitä hyppyesteelle. Paluuhyppy kapulan kanssa oli taas ah ja voi. Mentiin sitten yksi kerta yhdessä koira hihnassa ja palkaksi koko purkki kissanruokaa.
 
Maastossa Flora sai taas uuden ihmisen jäljen. Jana meni kiemurteluksi, nostettiin takajälki. Jäljen alkupää oli vähän levoton, ensimmäinen keppi jäi. Toisella kepillä Flora taas ryhdistäytyi, nosti kepin ja lähti jäljestämään keskittyneemmin. Loput kepit nousivat ja koira teki hyvin töitä.
 
Sitten hopusti kotiin, mukaan Veka, Vekan BH-tuloskakku sekä kahvi ja pikavauhtia Kyötikkälään. Veka osallistui todella pitkästä aikaa ihka aidolle tokoryhmätunnille! Ensin paikkamakuu, otettiin normaali alokasluokan setti, Veka makoili ja vilkuili välillä hiukan huolestuneena muuta ryhmää, joka ei ollut aivan alokaskoetasolla vielä. Sitten seuraamista kouluttajan toimiessa liikkurina. Seuraaminen oli pääsääntöisesti hyvää, mutta käännöksemme ovat kömpelöitä ja juoksuseuraamisesta Veka innostuu vähän liikaa. Avoimen luokan hyppyä tehtiin avustettuna ja osissa, tämä meni erittäin hyvin. Liian voimakkaalla istu-käskyllä Veka valahti maahan. Väliajoilla teimme keskenämme kaukokäskyjä, noutoa ja liikkeestä istumista. Kaukot menivät hyvin, vähän jumitusta ensimmäisessä nousussa. Noutokapulaa kanniskeltiin taas juosten, nyt vähän edistystä siten, että heitin kapulan, juostiin sen luo, Veka poimi kapulan ja jatkettiin juosten. Liikkeestä istumiset palkkasin heti, ne olivat hyviä, lopuksi vain koira alkoi painua maahan. Kokonaisuutena onnistunut tokotunti!