Agitunnilla vedettiin vain ratoja. Kivaa. Not. Ei taas oikein ollut meidän päivämme. Ensimmäinen rata meni ihan ok putkelle asti, siinä Veka teki saman kuvion, jolla toissapäivänä hyllytti kisaradan. Osoitin suoraan kuonon edessä olevaa putken päätä, ja koira juoksi sen ohi etsimään toista päätä. Kerran tämän vielä kestin. Kun se teki sen toisen kerran rataa uusittaessa, vaikka yritin vielä huolellisemmin (mutta en kuitenkaan tarpeeksi hyvin) ohjata oikeaan päähän, pinnani napsahti lujaa. Kiljuin koiralle kuin hyeena enkä pystynyt sanomaan sille yhtään kaunista sanaa sen tullessa putkesta ulos.
 
Seuraavaksi kokeiltiin tätä kohtaa valssilla. Nyt Veka saatiin ängettyä oikeasta päästä putkeen kun blokkasin väärän pään itse.
 
Putkiongelmat saivat kuitenkin jatkoa seuraavalla radalla. Nyt juostiin suorasta putkesta vain ihan suoraan loivan U:n muotoiseen putkeen. Veka kyllä meni oikeasta päästä putkeen, mutta kääntyi putkessa ja tuli samasta päästä ulos?! No voihan sen radan näinkin hyllyttää, kiva, että on vähän vaihtelua! Ei ollut mikään aivopieru, vaan Veka teki sen vielä toisenkin kerran päätettyään, että näin toimitaan. Onneksi loppujen lopuksi se saatiin putken oikeasta päästä sisään ja toisesta päästä ulos.
 
Paljon muuta en tunnista muista. Keppien haussa oli vähän hankaluuksia. Esteitä piti taas kiertää kun olin liian lähellä estettä. Mutta paljon meni ihan hyvinkin, ja onnistuneita valssiohjauksia saatiin aikaan. Pääsääntöisesti radat saatiin suoritettua oikein päin ja oikeassa järjestyksessä, ja uusinnoissa pystyin ainakin osin korjaamaan edellisen kierroksen virheitä. Lähtöön valitsin jopa vapaaehtoisesti pakkovalssin, joka onnistui kun vain ajoitus oli kohdallaan. Kierretty hyppy saatiin hypättyä kun vaan juoksin riittävän kaukana esteestä. Kontakteilla en pysäytellyt vaan hidastin ja osoittelin kontaktipintaa, koska tiesin, ettei Veka niihin pysähdy, enkä halunnut alkaa vääntää asiaa.
 
Vekan vaatimusten mukaan ohjaaminen alkaa mennä aika hankalaksi kun pitää ohjata pelkällä rintamasuunnalla ja täydellisellä ajoituksella pysytellen koko ajan vähintään kahden metrin päässä esteistä ja kolmen metrin päässä koirasta.