Collieyhdistyksen Pirkanmaan alaosasto järjesti perinteisen syystapaamisen. Veka osallistui temppurataan, joka oli hauskaa palloilua, ja totojuoksuun, joka oli vielä hauskempaa palloilua. Totossa aikamme oli jopa toiseksi nopein.
 
Flora osallistui möllitokon alokasluokkaan. Meni aika tassuun koko toko, pisteillä olisi saatu kolmostulos...
 
Luoksepäästävyydessä Flora huusi vastalauseita eli haukkua paukutti, ja vähän pakittelikin. Paikkamakuu onnistui, Flora makoili hytkymättä paikallaan Hakametsän hulinassa, vaikka toiset koirat lähtivät ja lähelle lehahti tepastelemaan varis. Loppuperusasentoon varasti tapansa mukaan, eipä tätä yksityiskohtaa ole muistettu hieroakaan.
 
Seuraaminen, no, Flora ei seurannut. Ei meinannut edes lähteä liikkeelle, laamaili perässä ja jätti perusasennot tekemättä. Ennen kehää teki tietysti loistoseuraamista kentän laidalla.
 
Liikkeestä seisomista tehtiin myös lihapullatolkulla ennen kehää, onnistui joka kerta, mutta kehässä Flora nollasi liikkeen istumalla. Oli kyllä tuomari Tiia Rajaniemen mukaan erinomainen liikkeestä istuminen...
 
Luoksetulossa jätin koiran odota-käskyllä (mitään paikka-käskyä meillä ei erikseen edes ole, odota on yleiskäsky), Flora oli valahtamassa maahan, joten tähän kaksoiskäsky niin jäi istumaan. Tuli hyvällä vauhdilla, mutta istui eteen todella, todella kauas, ja tuli sivulle hyppäämällä napsaisemaan hampaansa yhteen sentin päässä nenästäni reippaan haukahduksen säestämänä.
 
Liikkeestä maahanmeno oli kymppi, tämän me osaamme.
 
Estehyppy oli yllätys, se onnistui hyvin, vaikka harjoittelu jäi niin vähiin.
 
Kokonaisvaikutelma oli 7 aivan aiheesta eli hillittömästä räksytyksestä joka välissä, ei onneksi liikkeiden aikana kuitenkaan. Tuomarin mukaan reipas koira ja täpäkkää suorittamista.
 
Paljon saadaan tehdä töitä vielä ennen kuin on edes alokasluokkaan asiaa.