Perjantaina taas Pirkkahallilla tottistelemassa. Esittelin treenikaverille Vekan vinkuroita perusasentoja, näitä hinkattiin ja saatiinkin onneksi paljon onnistuneita toistoja ilman namikäsiavustusta. Luoksetuloja vähän sekalaisesti. Hyviä vauhtiluoksetuloja treenikaverin pitäessä koiraa pannasta, tässä tosin Veka lähti kovin vinoon ennakoimaan pallon lentävän takavasemmalle. Pitkällä matkalla maahan jätettynä Veka taas hyytyi. Tosin tulihan sitä vauhtia kun itse lähdin juoksemaan karkuun. Naksutin muutamat liikkeestä istumiset ja maahanmenot sekalaisessa järjestyksessä, näissä ei ongelmaa. Sitten vain palloteltiin.
 
Floran kanssa oli tarkoitus kokeilla, josko se Iso Hyppy kuitenkin menisi, edes jotenkin. Ensin hypiskeltiin matalampaa hyppyä. Metrin esteelle yritin innostaa ja kannustaa Floraa. Ei edes yrittänyt. Hyppyesteen ympärillä pyörittyään Flora päätti lähteä suorittamaan jyrkkää A:ta. Nauroin ja annoin metrisen olla. Mitä sitä koiraa kiusaamaan ja väkisin rehaamaan toista yli. Tehdään sitten A-nouto. Matalalle A:lle Flora otti varaslähdön. Koiran kadottua esteen taakse manasin treenikaverille varaslähtöongelmaa. Flora ilmestyi ilman kapulaa esteen harjalle ja jäi siihen keikkumaan katsellen ja vinkuen epävarmana. Treenikaveri kysyi, onko koira niin herkkä, että jätti kapulan kuullessaan kiroiluni ja tuli rauhoittelemaan. Niin. Taitaahan se olla. Flora kävi hakemassa kapulan, jonka otin palkkaamatta. Ärähdin koiran sivulle ja heitin kapulan uudestaan, tällä kertaa moitteeton nouto. Ja toinenkin. Samoin jyrkällä A:lla hienot noudot. Hyvä Flora!
 
Otettiin vielä hyppynouto matalalla esteellä ja tasamaanouto, näissäkään ei mitään häikkää. Sitten luoksetulo, jossa #¤%& varaslähtö... tästä kuitenkin leikit, lelu maahan ja takaisin lähtöpaikalle. Flora ei ollut taas pysyä pöksyissään, joten eteenlähetyksen valmisteleva osuus tehtiin pakittamalla. Sukelluksen sijasta vain pieni käden heilautus kyynärpäästä, eteen! Sinne lähti kuin torpedo. Sitten vain leikittiin ja lörpöteltiin treenikaverin kanssa.