Torstaina kipaisin pikaisesti Floran kanssa Kyötikkälän kentällä seurustelemassa hyppyesteen kanssa. Ensin hyppy oli yök, mentiin pari kertaa hihnassa yli. Flora huomasi, että siitä pääsee eikä siihen kuole. Hyppäsi sitten itse, palkkasin koiran kierrettyä esteen takaisin päin. Sitten kapulan kanssa. Flora hyppäsi ja jäi kapuloineen ämpyilemään esteen taakse. Kutsuin ja pakitin reippaasti, jolloin Flora lähti perään ja toi kapulan esteen ohi. Valtava menestys tämäkin verrattuna siihen, mitä se on ollut... toivoa on saada kokeissa edes jokunen piste :)
 
Kunhan viimeinen koe saadaan ylihuomenna pois alta, pannaan koko hyppynouto jäihin ensi kevääseen asti. Tehdään syksyn ja talven aikana hyppytekniikkaa, agia sun muuta. En usko, että tästä yhden viikon aikana otetusta esteen kiertämisestä menee koko liike lopullisesti pilalle.
 
Sitten käveltiin hypyltä keskemmälle kenttää, jossa kuiskasin "eteen" ja lähdin seurauttamaan. Flora tuli melkein poikittain eteen kyttäämään oikeaa kättäni. Eteen ja käden heilautus, ja sinne singahti. Tosin taas vinoon vasemmalle. Onkohan tässä joku rintamasuuntajuttu ohjaamassa aina vasempaan? Joka tapauksessa ensimmäisellä käskyllä maahan ja siellä lepäsi kunnes tuli vapauttamaan leikkiin. Flora on oikeasti oppinut eteenmenon :)