Tiistaina kipaisin Floralle palauttavan jäljen, hevosenkengän muotoisen pätkän lähimetsään. Maasto oli soistunutta ja epätasaista, korkeaa varvikkoa ja suopursikkoa. Janalla Flora juoksi jäljen yli, etsi jäljen ja jäljesti rauhallisesti ja varmasti koko matkan, eli ei oikein ollut oma itsensä. Lopussa oli keppi ja sen alle jemmattu purkki. Keppiä Flora vain tönäisi kuonollaan kun pyysin nostamaan sen. Istui odottamassa, että avaan purkin ja söi sitten vähän hajamielisesti hotkimatta. Taitaa olla pieni treenitauko paikallaan kun toinen oli niin poissaoleva.
 
Vekan agitreeneissä tehtiin takaakierto-persjättö-jaakotusta ja takaakierto-valssi-jaakotusta. Siis aivan kamalaa, en taas tiennyt, miten päin olisin milloinkin huitonut koiraa esteille, kun ei hahmota niin ei vaan hahmota. Urheasti Veka kuitenkin pompahteli esteitä. Teki kepit tosi hyvin, otti kivasti kontakteja, kipitti reippaasti keinua.
 
Keskiviikko on koirien vapaapäivä, hieroja kävi hieromassa molemmat. Tosi hyvässä kunnossa olivat lihaksistot, ei mitään jumeja tai muutakaan häikkää, hieno homma. Saadaan loikkia jatkossakin.