Torstaina Kyötsyn kentällä.
 
Vekan kanssa työstettiin luoksetuloa. Ei voi tänne-käskyllä liikahtaa, ei. Tehtiin sitten luoksetuloja suoraan sivulle seuraa-käskyllä, ja sehän sujui kuin tanssi, Veka pinkaisi hienosti suoraan perusasentoon. Näillä siis mennään, tokossahan suoraan sivulle saa tulla eikä se BH:ssakaan mikään maatakaatava virhe ole. Viimeiseksi vielä vauhtiluoksetulo, jätin koiran reilun matkan päähän seisomaan, kutsuin, pingoin karkuun ja viskasin pallon. Johan oli vauhtia. Sitten palloteltiin.
 
Loppuun tehtiin paikkamakuu, kokeillaanpa piilopaikkamakuuta, jota ei ole ennen tehty. Heh, kannatti aloittaa ronskisti puolesta minuutista. Veka tuli 20 sekunnin kohdalla A-esteen taakse kysymään, mitä sää siällä oikeen teet..? Mutta se tuli reippaasti ja iloisesti, ei huolissaan hiiviskellen. Vein rauhallisesti koiran takaisin ja tulin vielä 10 sekunniksi esteen taa. Veka odotteli rennon ja hyväntuulisen näköisenä. Palkaksi ruokakippo.
 
Flora teki noudon palautuksia ruokapalkoilla. Perä heittää hiukan vasemmalle. Mutta ainakaan varaslähtöjä ei ole esiintynyt vähään aikaan. Flora teki myös luoksetulon eteentuloja, edelleen ruokapalkoilla. Viimeinen tehtiin pitkältä matkalta, tässä pudotin lelun maahan. Sitten hölkättiin lähtöpaikalle, jossa annoin eteenmenovinkin. Valmisteleva osuus tehtiin pakittamalla, koska koira ei ollut pysyä pöksyissään. Siitä se lähti kuin torpedo, haki lelunsa ja päästiin riehumaan. Loppuun paikkamakuu, kävin lyhyesti A-esteen takana piilossa. Palkkana ruokakippo.