Vekan agitreenien teemana oli saman ratapätkän suorittaminen ensin takaaleikkauksin, sitten valssein ja lopuksi persjätöin. Takaaleikkausosio saatiin jotenkuten onnistumaan. Takaaleikkaus on Vekan kanssa vaikea, koska se loikkii niin helposti esteen ohi, jos vähänkään katsoo, että jyrään liian lähelle.
 
Valssipätkä uusittiin muutaman kerran, sössin ensin itse koko kuvion ja kompastelin omiin kinttuihini. Se saatiin kuitenkin tehtyä, vaikka olin taas pahasti myöhässä.
 
Persjätöt, lempparini, onnistuivat hyvin. Aina varma valinta joka tilanteessa...
 
Ohjasin taas hiljaa, koska niin keskityn paremmin oikeasti ohjaamaan koiraa enkä oleta sen menevän oikeille esteille väärään aikaan hihkuttujen esteiden nimien perusteella.
 
Katseltiin myös vähän kontakteja, Veka pysähtyi niille hienosti. Tosin se karkaa herkästi perään, jos liikun liian kauas, mutta pysymistä ei ole juurikaan edes tehty eikä sillä ole nyt väliä. Otettiin myös pari kertaa kepit siten, että Veka juoksi putkesta kepeille suorassa kulmassa keppeihin nähden, juosten siis kohtisuoraan ensimmäiseen väliin ja tehden siitä tiukan uukkarin toiseen väliin. Tämä onnistui loistavasti eli Veka haki kepit itse oikein ilman mitään apuja. Yritti vielä muilta esteiltä varastaa kepeille - niistä on tullut niin mieluisa este, vaikka ne ovat isolle, pitkärunkoiselle koiralle raskaat suorittaa. Hyvät treenit siis, kisoja odotellessa :)