Maanantaina käytiin Floran kanssa tutustumassa torstain kokeen kenttään. Hoh hoh, olisi se kai vieläkin huonommin voinut mennä. Noh, oma moka taas. Flora flippasi vieraalle kentälle tulosta taas johonkin kiertoradalle sinkoilemaan, ja mitä tekee ohjaaja? Joo, sivu seuraa ja oo hiljaa. Karjahtelu ei peitonnut koiran kiljahtelua. Tarkoitus oli vetää lyhyt treeni - esteet, eteenlähetys, leikit, paikkamakuu takapalkalla, joka oli kissanruoka. Flora teki lakon esteillä. Olisi pitänyt tajuta, että koira kävi tolkuttomilla ylikierroksilla eikä pystynyt mihinkään järkevään toimintaan.
 
Eteenlähetystä varten olin kävellyt kentälle suoran, mutta palkkaa ei sen päässä ollut. Ajatus oli juoksuttaa koira hajuvanaa pitkin, mikä on yleensä onnistunut. Flora lähtikin, mutta jolkotteli jotain kiemuroita nenä maassa. Uusinnalla lähti sentään sen verran, että eteni jonkin matkan päähän. Maahanmenossa ei toki ongelmaa, kun ei oikein ollut mihinkään menossakaan.
 
Siitä paikallaoloon. Se sentään onnistui ilman mitään ylimääräisiä kuvioita.
 
Säästin paikallaolopalkasta osan ja menin sen kanssa takaisin A-esteelle. Johan alkoi este sujua. Koira oli otollisemmassa mielentilassa, kipitti A:n muutaman kerran ja teki vielä pari kokonaista noutoa aika hienosti. Hyppäsipä pystyesteenkin vielä pari kertaa. Sitten loppuleikit ja pois. Ei varsinaisesti nostanut ennestään matalia toiveita kokeen suhteen.
 
Tiistaina Vekan agitreeneissä tuttua huttua, ohjaaja sählää ja koira paikkaa. Veka tarjosi hienosti kontakteille pysähtymistä - nämä saadaan kuntoon, jos jaksan järjestelmällisesti tehdä niitä. Kaikki muukin taisi mennä hyvin. Suureksi yllätykseksemme Veka sai päähänsä lähteä useamman kerran lempiesteensä putken sijasta vähän matkan päähän kepeille! No, leijeröitiin sitten putki ja tehtiin kepit monen metrin päässä ohjaajasta... aika vahvat kepit ovat päässeet kehittymään...
 
Agin jälkeen illalla Flora teki etupihalla vähän noutoja eri suunnista metvurstipalkalla. Taas alkuun älyttömät kiepit, sitten laskeutuminen maan pinnalle. Keskiviikkonakaan ei käyty enää missään, vain omalla takapihalla. Veka nosteli metvurstilla noutokapulaa, ei ihan kauheasti luimistellen, ja Flora teki vain minieteenlähetyksiä kun oli sitä metvurstia vielä jäljellä. Mitään muuta ei oikein ehdi eikä kannata huomista koetta varten yrittää. Käydään kokeilemassa niin sittenhän on sekin kynnys ylitetty.