Lomalta palailtiin taas treenien pariin.
 
Sunnuntaina jana ja esineruutu. Pitkä jana melkoisessa pusikossa, sitten vain kissanruokapurkki heti janalla. Flora teki erinomaista työtä, eteni mutkitellen, mutta teki oikeasti töitä eikä vain töhöttänyt menemään. Purkki oli sille vähän HÄH? Janalta mentiin etsimään parit esineet, taas nousi yksi hyvin ja toinen kovin nihkeästi. Veka sai hakea viimeisen esineen, tarvitsi muutaman lisäohjeen, mutta esine löytyi hyvin.
 
Maanantaina käytiin Floran kanssa hikoilemassa tottiskentällä. Seuraamisessa puski taas härskisti eteen kyttäämään palkkaa. Liikkeestä istumisessa ei ollut häikkää. Liikkeestä maahanmeno piti uusia, ei heti muistunut mieleen. Luoksetulo oli hyvä. Luoksetulopaikalla nakkasin taas toisen lelun maahan, Flora periaatteessa näki sen, mutta ei reagoinut siihen. Sitten mentiinkin tekemään eteenlähetyksen sijasta noutoja. Tasamaanouto oli hyvä, mutta A-noutoarpamme ei voittanut tänään, Flora kiersi esteen. Yhtä matkaa sitten mentiin. Siitä eteenlähetykseen, erotin juuri ja juuri voikukkien seasta palkkapatukan keltaisen lenkin, mutta koira ei varmasti sitä nähnyt. Lähti kuitenkin hienosti ja juoksi suoraan patukalle, vau! Loppuun vielä pieni paikkamakuu etukäteen piilotetulla takapalkalla, tässä ei ongelmaa, onneksi häiriöksi sattui kentällä treenailemaan myös pari meille tuntematonta koiraa.
 
Tiistaina Vekalla oli agitreeneissä KUUMA. Koira oli kuitenkin reipas ja iloissaan treeneihin pääsemisestä. Tehtiin kaikkea pientä, ja kaikki meni aika nappiin. Ohjausharjoituksena kahdeksikkoa yhden hypyn siivekkeiden ympäri, ei mitään ongelmaa. Eteenmeno kolmen vinon esteen yli putkeen, tämähän on Vekalla aina erinomainen kun PALLO on putken takana. Kepit vain kerran, hienosti. Yritettiin taas pysähtyä kontakteille, ja alkoihan se sujua, naksuttelin Vekalle puomia. Nousulla se stoppasi, kuuli naksauksen, vain vilkaisi palkkanamia ja jatkoi puomia ylös. Alastulo oli ok, liikuskelin vähän ja kävin palkkailemassa. Ennakoin tähän taas sen ongelman, että kun vauhti vähänkään kasvaa niin namipalkat evvk ja HOP!
 
Keskiviikkona Flora sai ajaa jäljen. Ei aina viitsi rämpiä metsässä, mennäänpä tuonne kivan näköiselle hakkuuaukiolle... oli aika vattumainen aukio. Villivadelmapöheikköä ja heinikkoa vyötäröön asti, välissä nokkosia ja ohdakkeita, isoja kiviä, kuivia ojia, traktorinuria... tallailin tähän kuitenkin perussettijäljen. Flora ajoi sen vallan mainiosti. Jopa jana oli hyvä. Edettiin reippaasti, välillä vain pusikon heilunnasta näkyi, missä koira mönkii. Yhdessä kohdassa taidettiin kävellä tiukasta kaarteesta ulos ja koira oli vain jäljestävinään, löysi kuitenkin jäljen pikaisesti uudestaan. Kulmat menivät ok. Muutamassa kohdassa tutkittiin kasvillisuutta hyvin tarkkaan - jäljentekijä ei ollut voinut vastustaa kiusausta napata ohimennen muutama villivadelma ja metsämansikka... Hellettä oli taas +30 ja koira oli aivan heinänsiementen peittämä kuljettuaan suuren osan matkaa kasvillisuuden peitossa, mutta hienosti painoi duunia loppuun asti. Nosti kaikki kepit helposti. Tähän ei voi kuin olla tyytyväinen :)