Sunnuntaina pyörähdettiin Floran kanssa Tallilla tsekkailemassa vähän hyppynoutoa, vain 60 sentissä, panostaen varaslähtöjen ja huutelun karsimiseen. Flora odotteli hihnassa, jottei pääsisi ryöstämään, ja teki maahanmenon ennen noutoa liian höyryn poistamiseksi noudosta. Toimi vähän liiankin hyvin, viimeiset noudot olivat jo kuin keitettyä spagettia...
 
Tallilta Piian kanssa Sääksjärvelle jäljestämään. PP tallasi Floralle muutaman sadan metrin jäljen, kolme kulmaa, kuusi keppiä, ikää tunti. Jana meni oikein perusteellisesti reisille, Flora lähti vinoon, polkua pitkin, vinoon, takajäljelle, mutta löytyi se jälkikin, ja sitten mentiin reippaasti ja varmasti loppuun asti. Kepit nousivat helposti. Yhdessä kohdassa Flora tarkasteli maata hyvin huolellisesti, luulin sen tarkentavan keppiä, mutta tässä olikin jäljentekijä kompastunut, siksi paikka piti tutkia. Olin älyttömän tyytyväinen koiran työskentelyyn, se oli keskittynyttä ja vakuuttavaa koko matkan, ja vauhtikin oli ripeä :)
 
Illalla käytiin vielä uimassa Heramaanjärvellä. Tai no, tuttavien labnou ui innokkaasti, meidän hienohäntämme eivät edes tassujaan kastelleet. Ilma oli ihanan viileä helteiden tauottua, vesi taas ihanan lämmintä. Matkalla kyttäsin jälkimaastoja, hyviä metsiä näkyi!