Hiljainen, treenitön viikko. Sateita ja kivan viileää lenkkeilysäätä. Tiistaina kävi koirahieroja. Iloksemme ei kummassakaan koirassa ollut häiriöitä lukuun ottamatta Floran palleaa, jossa oli yksittäinen jumi. Sitä käsiteltäessä koiran takajalka alkoi vapista ja häntä vispata kuin vihaisella kissalla. Todenäköisesti iskusta (arvatenkin Vekan taklauksesta) tullut jumi saatiin kuitenkin saman tien auki. Hierojan mukaan Floran lihastyyppi on niin pehmeä ja joustava, ettei sitä treenaamalla saa jumiin. Vekan paksummat ja kovemmat lihakset ovat alttiimmat vahingoille. Oli helpotus kuulla, etteivät hyppy- ja estenouto ole aiheuttaneet Floralle mitään ongelmia!
 
Maanantaina, keskiviikkona ja torstaina jatkettiin Vekan kanssa suhteen rakentamista noutokapulaan. Kotona naksuteltiin pientä harjoituskapulaa. Reippaasti Veka meni kapulalle ilman mitään mörköilyjä. Viimeiseksi naksu tuli siitä, että kapula oli jo ilmassa. Kriteerin nostaminen on vaikeaa kun Veka masentuu ja luovuttaa niin helposti, mutta uskon, että kyllä tästä vielä nouto saadaan aikaan. Vekahan tuo hienosti kaikki lelut ja ruutuesineet, kyllä se kapulankin tuo kunhan tämä juttu saadaan sille selvitettyä.
 
Floran piti lomailla kokonaan, mutta eh. Flora harjoitteli Vekan noutoilun päälle vähän ruutuesineiden pitoa. Tässä ei ollut ongelmaa, Flora otti esineet ja piti niitä nätisti irti-käskyyn asti. Jos tämä vielä saataisiin siirrettyä maastoon niin ne ruutuesineet nyt alkaisivat pysyä siellä suussa eivätkä lentelisi pitkin metsää.
 
Illalla lähden Floran kanssa ajelemaan kohti Haminaa ja Aktiivicollieitten omatoimileiriä.