Torstaina mentiin Floran kanssa kentälle tarkoituksena seurata kokonaan kaavio läpi ainakin kerran ennen lauantain tottiskoulutusta, jossa meille on luvassa BH-kenraaliharjoitus.
 
Pieni hetsaus, lelu olkapäälle ja suoraan kaavioon. Koko kaavio läpi, sitten leikkiä, lelu taskuun ja uudestaan. Kaavion jälkeen hillitty kehu ja jäävät liikkeet. Luoksetulon eteenistumiseen lihapulla-avustus, pieni seuraaminen vielä ja sitten leikit. Meni yllättävän hyvin! Silloin tällöin Flora vilkaisi eteenpäin, mutta muuta huomautettavaa ei ollut (no, kääntymiset, mutta ne eivät nyt olleet teemana) vaan Flora pysyi hienosti koko ajan mukana hyvässä kontaktissa pikku vilkaisut pois lukien. Mikä helpotus.
 
Sen sijaan kun seurautin Floraa leikkimisen jälkeen kentän reunaa ja parkkista kohti, ei taas ollut seuraamisesta tietoakaan. Floran mielestä siis liikesuoritukset hoidetaan asiallisesti ja muuten ollaan kuin Ellun kanat, eikä se miellä liikesuoritukseksi sitä, että kävellään kentältä pois, autolle tai kotipihassa.
 
Parkkiksella Flora kipitti autolle ja vilahti pyytämättä takahutlariin, mutta nuuski sitä pettyneenä ja katsoi syyttävästi: missä on ruokapurkki. Eikä saanut ruokaa vielä kotonakaan vaan joutui vielä hölkkälenkille ennen iltaruokaa hikisessä ja painostavassa säässä ukkosen jyrinän alla.