Treenihallilla, molemmat koirat mukana. En ehtinyt rakennella Floralle agihyppysarjoja, hypytin vain pystyestettä. Patukkaa noutaen metriin asti, hyppynouto noutokapulalla 80 sentissä. Yli mentiin joka kerta kiertelemättä, mutta voi hyvää päivää millä hyppytekniikalla. Kintut rullalla este ryskyen, kerran kyljelleen alas. Epätoivo alkaa vallata alaa.
 
Flora meni autoon jäähdyttelemään hallista ja leikkimisestä kuumenneita tunteitaan, Vekan vuoro. Leikittiin alkuun patukalla, joka Floralta jäi hallin lattialle. Veka teki puomin kontakteja muuripalikoiden kanssa, pari yli hyppäämistä, muuten hyvin. Näillä nyt mennään. Vähän keppejä, jotka alkavat jo sujuakin, Veka ei vain vielä osaa hakea niitä vinosta kulmasta. Vähän jotain muutakin hyppelyä, putkia, palloilua. Parit perusasennot seuraa-käskyllä - miksi keksiä eri käsky uuteen perusasentoon kun seuraamistahan se on, vaikkakin paikallaan. Uusi perusasento alkaa hahmottua hyvin!
 
Jäljelle ei lähdetty umpikorpeen, mutta Hervantaan nyt kuitenkin. Jälki oli reilun tunnin ikäinen ja puolisen kilometriä pitkä. Alkupää ja loppupää menivät hienosti, niissä lampsin reippaasti kohtuullisen suoraan pitkin askelin, harpoin puunrunkojen, lätäköiden, juurakoiden ja risukoiden yli - ei ongelmaa. Loikattiin niin leveän ojan yli, että kummankin tassut kastuivat, ei ongelmaa siinäkään. Jäljen keskivaiheilla olin kiemurrellut ryteikössä yrittäen ylipäänsä päästä kulkemaan jostain, ja tällä alueella Flora eksyi jäljeltä parikin kertaa, tosin se sitten löytyi kyllä. Flora myös suureksi järkytyksekseni käveli KAHDEN kepin yli. Kahden! Mitä ihmettä. Tähän asti se on ilmaissut varmasti jokaisen kepin, jonka kohdalle on tullut, ja kun ruokaa saa vain kepeistä niin luulisi niiden kiinnostavan. Jos eilen poimimissani kepeissä oli riittävästi hajua eilisellä jäljellä niin olihan niissä sitä myös tänään niiden oltua sittemmin vuorokauden treeniliivin taskussa.
 
Mitä tästä opimme? Ongelmamme on tarkkuuden puute. Jäljen mutkitellessa huolimattomuus kostautuu ja pudotaan jäljeltä. Huolella namitettu peltojälkikuuri olisi paikallaan, mutta kun ei ole peltoja, ja lisäksi muurahaiset ovat kuulemma nyt niin vihaisia, että syövät kuivanappulatkin jäljeltä. Muurahaisia kuonossa ei paljon jäljestetä.