Keskiviikkona tein Floralle pienen esineruudun, noin parikymmentä metriä kanttiinsa. Hyvä ajatukseni oli sijoittaa kolme esinettä, yksi kumpaankin laitaan ja yksi keskelle siten, että lähetän koiran eri kohdista aina suoraan kohti esinettä, joka on joka pistolla kauempana lähetyspaikasta. Suunnitelma kariutui siihen, että Flora haki ensimmäisellä lähetyksellä keskimmäisen esineen. Lähetin sitten toisen kerran samasta kohdasta, ja nyt nousi se ensimmäinen esine. Siirryttiin kolmannelle lähetykselle, jolta löytyi viimeinen esine. Flora haki ja toi esineet hienosti, luovutuskin juuri ja juuri käteen asti. Ei juoksennellut ruudusta uloskaan, vaikka oli niin pieni ruutu, eikä varastanut ruutuun vaan pysyi hanskassa ruudulle ilman hihnaa kuljettaessa. Hyvä ja helppo pieni harjoitus. Miksei tällaisia tehdä joka päivä? No siksi kun koirahan kyllästyy. Tarvitaan isompi ruutu ja haastetta peliin. Vieras paikka ja vieraat esineet eivät Floraa hämää. Esineitä voisi toki vaikeuttaa - mitä vaikeammilla treenaa, sitä helpompaa sitten kokeessa. Tällä kertaa leikkelin esineiksi vanhoista farkuista takataskun, vyötärönauhan nahkaläpyskän ja suikaleen, jonka sidoin solmuun. Helppojahan nuo.
 
Iltapäivän helteessä kävellyn lenkin nesteytin koirat ihan varta vasten lukemieni ohjeiden mukaan enkä vain toivonut niiden käyvän juomassa. Sekoitin molemmille lusikallisen lihaa lasilliseen kylmää vettä, ja hyvinhän se upposi.
 
Illalla Flora sai tehdä pihalla vähän pidempää seuraamista, jäävät liikkeet ja luoksetulon, joista tuli palkka vasta lopuksi. Alkuun pieni hetsaus, lelu taskuun ja menoksi. Seuraaminen lähti todella hyvin, mutta rötvähti taas vähän matkan päässä. Jäävät olivat hyvät, luoksetulo muuten hyvä, mutta tiivis ja suora eteen istuminen on vieläkin vähän hakusessa. Sitten vielä seurailtiin, paljon käännöksiä sinne tänne, koira seilasi hiiohoi. Kun ei vaan MALTA. Aah, turhauttavaa. BH-kokeessa seuraaminen kattaa puolet pisteistä, toiseen puolikkaaseen mahtuvat sekä jäävät liikkeet, luoksetulo että paikallaolo.