Maanantaisin Vekalla on treenit TamSKin agiryhmässä. Koirat taisivat tietää, että on maanantai. Lähden useammin treeneihin Floran kuin Vekan kanssa, joten yleensä tavaroita pakatessani Flora vouhottaa vieressä ja Veka makoilee katselemassa. Nyt reppua pakatessani Veka meni passiin ulko-ovelle ja Flora jäi röhnöttämään.

Treeneissä tehtiin ohjausharjoituksia. Taas kerran koira veti hyvin, mutta samaa ei voi sanoa ohjauksestani. Kouluttajalta tuli myös taas aiheellista noottia toivotaan, toivotaan -kontakteistamme.

Floralla on tylsäpäivä. Viikonlopun treeniputken jälkeen pitää rauhoittua ja möllöttää tekemättä mitään. Muuten Flora käy kierroksilla koko ajan. Lelujen roudaaminen ja leikkimään mankuminen on turhaa tylsäpäivinä, vaikka kuinka harmittaisi. Flora siis puhisee, mulkoilee ja silppuaa vanhaa lenkkaria.
 
Viikon ohjelmassa on tiistaina ja torstaina Floralle palveluskoirien tottelevaisuustreenit, perjantaina ja lauantaina Tallilla treenailua ja sunnuntaina Floralle yhteistreenit jäljellä, sekä Floralle jälkeä ja esineitä mahdollisuuksien mukaan nyt kun metsät alkavat vihdoin ilahduttavasti olla lumesta puhtaat.
 
Tämän vuoden tavoitteena Floran kanssa on suorittaa BH-koe ja kesän aikana JK1 eli palveluskoirakokeiden jälkikokeen alokasluokan koulutustunnus. Jälkikauden jälkeen Flora voisi katsastaa tokon alokasluokkaa ja ties vaikka pyörähtäisimme agiepiksissäkin. Pitkän tähtäimen tavoitteena on jonakin päivänä tulos jälkikokeiden voittajaluokasta.
 
Vekan kanssa tavoitteena tänä vuonna on päästä agissa virallisiin kisoihin ja tokossa avoimen luokan kokeisiin. Pitkän tähtäimen tavoite agissa on kisailla fiiliksen mukaan, tokossa tietysti erikoisvoittajaluokka - koiran loppuelämän aikana.
 
Elokuussa koirat menevät MH-luonnekuvaukseen. Luonnetestejä harkitaan sen jälkeen.