Tiistain tottelevaisuustreeneissä Flora oli hyvässä vireessä ja yhteistyömme sujui. Hyvässä järjestyksessä kentälle, ilmoittautuminen, perusasennot ok, pidempiä pätkiä seuraamista hyvässä kontaktissa, taisteluleikkiä sun muuta mukavaa.
 
Flora kokeili ensimmäistä kertaa kokeissa käytettävää A-estettä. Loivempi harjoitus-A on sujunut ongelmitta. Jyrkkää kisaestettä mentiin yhdessä juosten lelun kanssa. Ensimmäisellä kerralla ei ihan vauhti riittänyt, toisella yrityksellä kiivettiin yli mennen tullen. Nyt tiedetään, että sekin onnistuu.
 
Eteenlähetyksen palkkalelu oli tällä kertaa ison vesipullon päällä, jottei koira joutuisi etsiskelemään sitä. Treenikaveri oli vienyt sen Floran näkemättä ja eeei, eihän sitä sieltä taaskaan laakista löytynyt. Hmf. Mitähän tähän seuraavaksi kokeilisi. Palkan bongattuaan koira kyllä lähti lujaa.
 
Loppuun vielä paikkamakuu 20 askelen matkalla. Vähän vingahtelua. Treenikaveri teki vieressä luoksetulon, Flo oli kääntänyt päätään, mutta ei enempää. Eipä se yleensäkään paljon häiriöistä välitä.
 
Onnistunut treeni :)